Bijbaan logistiek in Utrecht

Je bent op zoek naar een bijbaan logistiek in Utrecht. Hier worden wij enthousiast van! Sinds 1998 al helpen wij studenten aan een logistieke bijbaan in Utrecht en wij kunnen niet wachten om ook jou aan een super vette logistieke bijbaan in Utrecht te helpen!

Jouw logistieke bijbaan in Utrecht snel gevonden

Tegenwoordig is het super belangrijk om je tijdens jouw studententijd al te focussen op je toekomstige werkveld. Steeds meer werkgevers vragen naar relevante werkervaring bij net afgestudeerde studenten. Dat komt met een logistieke bijbaan zeker goed! Het staad dus goed op je cv maar daarnaast kun je er ook nog een lekker centje mee bijverdienen! Je gaat namelijk altijd minimaal 10 euro per uur verdienen. Kan jij niet wachten om van start te gaan? Zorg dan dat jij even een account aanmaakt bij StudentenBureau! Dan weten wij jouw wensen, en kunnen we daar zo snel mogelijk mee aan de slag!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.