Bijbaan logistiek in Tilburg

Je bent op zoek naar een bijbaan logistiek in Tilburg. Top om je hier te zien! Super goed dat je op zoek bent naar een bijbaan logistiek in Tilburg. Met een professionele bijbaan bereid jij je namelijk voor op je toekomst. Je doet relevante werkervaring op en je neemt alvast een kijkje in het werkveld. Dit kunnen wij, zoals je vast wel begrijpt, alleen maar stimuleren.

Jouw bijbaan logistiek in Tilburg snel gevonden


Als student is het natuurlijk fijn om een lekker centje bij te verdienen, je wil tenslotte genieten van alles wat het studentenleven te bieden heeft. Daarom altijd gegarandeerd minimaal €10,- salaris per uur. Kan jij niet wachten om te beginnen?? Bekijk op deze pagina dan het overzicht logistieke bijbanen in Tilburg en misschien staat jouw droombaan hier al wel tussen. Zo niet? Don’t worry! Wekelijks komen er zo’n 50 nieuwe vacatures bij. Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn over welke toffe banen er weer bij gekomen zijn? Maak dan even een account aan bij StudentenBureau!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.