0 logistiek bijbanen in Eindhoven voor jou gevonden

Too bad! Er zijn nu nog geen bedrijven die passen bij jouw wensen.

Maar no worries: iedere week komen er zeker 45 nieuwe vacatures bij. Meteen een melding krijgen als er een vacature online komt? Schrijf je gratis in (het kost je echt niks, alleen een beetje tijd) en mis geen enkele vacature!

Schrijf gratis in

Bijbaan logistiek in Eindhoven

Je bent op zoek naar een bijbaan logistiek in Eindhoven. Tof dat je hier bent! Wij helpen je graag met de zoektocht naar een logistieke bijbaan in Tilburg. Dit doen wij al sinds 1998 met heel veel liefde en plezier! Wij geloven namelijk dat wanneer jij op de juiste plek zit, je meerwaarde biedt voor een bedrijf.

Jouw bijbaan logistiek in Eindhoven snel gevonden

Maar, naast alles wat jij voor een bedrijf kunt betekenen, moet je ook eens denken aan hoeveel jij zelf kan leren bij een logistieke bijbaan in Eindhoven. Je leert veel over je toekomstig werkveld en het staat natuurlijk lekker op je CV! Misschien kun je met de zoektocht naar jouw dreamjob wel wat hulp gebruiken? Dat doen wij gratis en vrijblijvend voor je! Ben je al enthousiast? Schrijf je dan eventjes gemakkelijk in bij StudentenBureau, dan kunnen wij aan de slag voor je! Die baan die ga jij scoren!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.