Bijbaan logistiek in Den Haag

Je bent op zoek naar een bijbaan logistiek in Den Haag. Leuk dat je bij ons tercht bent gekomen! Wij helpen studenten in Den Haag namelijk al aan een logistieke bijbaan sinds 1998. Genoeg ervaring in huis dus om ervoor te zorgen dat jij op een leuke plek terecht komt waar je niet alleen relevante ervaring op doet, maar ook met heel veel plezier heen gaat.

Jouw bijbaan logistiek in Den Haag snel genoeg gevonden

Als student wil je natuurlijk wel alles uit je studentenleven kunnen halen en dat snappen wij als geen ander. Daarom zorgen we ervoor dat er altijd minimaal €10,- salaris per uur wordt uitbetaald! Dat is natuurlijk mooi meegenomen, maar denk ook eens aan hoe goed zo'n bijbaan logistiek in Den Haag staat op je CV. Dat staat super goed, want jouw toekomstige werkgever ziet dat jij al interesse hebt getoond in je toekomstige werkveld en je begint met een voorsprong op je studiegenoten. Klinkt dit alles je als muziek in de oren? Schrijf je dan snel in bij StudentenBureau, dan ben je altijd als eerste van de nieuwste logistieke bijbanen in Den Haag op de hoogte.

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.