Bijbaan logistiek in Den Bosch

Je bent op zoek naar een bijbaan logistiek in Den Bosch. Yes, super fijn dat je hier bent! Ons jonge team staat graag voor je klaar. Wij willen dat jij elke ochtend met veel plezier naar je werk gaat! Daar doen wij dan ook erg ons best voor. Wij snappen de wensen van een student en spelen daar op in.

Jouw bijbaan logistiek in Den Bosch snel gevonden

Naast plezier is het natuurlijk ook belangrijk dat je iets leert van jouw bijbaan logistiek in Den Bosch. Dat komt goed! Je doet namelijk relevante ervaring op in het werkveld en het staat bovendien erg goed op je CV! Maar wij snappen ook wel dat je als student ook graag een centje bijverdiend. Daarom garanderen wij altijd minimaal €10,- salaris per uur. Can't wait to begin? Maak dan even gemakkelijk een account aan bij StudentenBureau en blijf altijd als eerste op de hoogte van de leukste vacatures!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.