Bijbaan logistiek in Arnhem

Ben je op zoek naar een logistieke bijbaan in Arnhem? Dan ben je op de goede plek. Wij helpen studenten in Arnhem aan een logistieke bijbaan sinds 1998. Dit zorgt ervoor dat we goede en hechte contacten hebben met leuke bedrijven en meer dan genoeg toffe opdrachten kunnen aanbieden. Genoeg ervaring in huis dus om jouw logistieke bijbaan in Arnhem te vinden.

Jouw bijbaan logistiek in Nijmegen snel gevonden

Alles uit je studentenleven halen is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Gelukkig voor jou kunnen we zeggen dat er altijd minimaal €10,- salaris per uur tegenover staat! Dat is natuurlijk mooi meegenomen, maar denk ook eens aan hoe jij overkomt op je toekomstig werkgever als jij kunt aantonen dat je al ervaring hebt door middel van een bijbaan logistiek in Arnhem. Dat staat super goed, want jouw toekomstige werkgever ziet dat jij al interesse hebt getoond en ervaring hebt opgedaan in de logistiek. Word jij hier warm van? Zie je het zitten om in Arnhem met je logistieke bijbaan aan de slag te gaan? Schrijf je dan snel in bij StudentenBureau, dan ben je er als eerste bij wanneer er nieuwe vacatures beschikbaar zijn!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.