Bijbaan logistiek in Amsterdam

Je bent op zoek naar een bijbaan logistiek in Amsterdam. Wat fijn dat je hier bent! Wij helpen sinds 1998 al studenten met het vinden van de gaafste logistieke bijbanen in Amsterdam. Genoeg ervaring dus om te zorgen dat ook jij op de leukste werkplek terecht komt. Plezier op de werkvloer is namelijk erg belangrijk!

Jouw bijbaan logistiek in Amsterdam snel gevonden

Wil jij een streepje voor lopen op je medestudenten? En wil jij later meer kans maken op de arbeidsmarkt? Dan is het een super goed idee om een logistieke bijbaan in Amsterdam te zoeken! Je doet namelijk relevante ervaring op in je toekomstige werkveld en het staat bovendien goed op je CV! Maar wij begrijpen ook wel dat je als student ook nog een beetje van het studentenleven wil genieten. Daarom garanderen wij altijd minimaal €10,- salaris per uur! Al zin om te beginnen? Maak dan even een profiel aan bij StudentenBureau, zo weten onze accountmanagers ook dat jij op zoek bent naar een bijbaan logistiek in Amsterdam.

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.