Bijbaan Business IT

Jij gaat minimaal 2 dagen per week aan de slag binnen deze organisatie!

Dit ga je leren

Jouw toekomstige werkgever is actief in administratieve keten en zij zoeken een gemotiveerde business IT student die de IT afdeling gaat versterken!

De IT afdeling kan ondersteuning gebruiken bij verschillende werkzaamheden, dit ga jij regelen voor ze! Het bedrijf werkt namelijk binnen een bepaald framework, jouw verantwoordelijkheid is het testen en automatiseren van dit systeem. Je zal niet hoeven te programmeren, maar je brengt wel het bestaande framework in kaart en je gaat kijken naar de verdere invulling van dit framework. Je maakt een inventarisatie hoe dit zou moeten gebeuren, wat de mogelijkheden zijn en levert uiteindelijk een optimalisatie op!

Zo ziet jouw dag eruit

Jij bent zelf verantwoordelijk voor de optimalisatieslag binnen het framework maar je start de dag met je betrokken collega's op de IT afdeling! Jullie nemen samen door wat er die dag allemaal te doen staat en verdelen de taken. Deze IT experts staan ook altijd voor je klaar als je vragen hebt, jullie zijn echt een team samen.

Dit ben jij

- Proactieve houding
- Communicatief vaardig
- Flexibel
- Minimaal 2 dagen beschikbaar per week!
- Interesse in IT en Software

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige bedrijf is actief in de administratieve keten en er werken 10+ medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je komt te werken op een afdeling IT met leuke collega’s. Zij houden zich bezig met alle zaken binnen het bedrijf.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima uurloon.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
5+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Goed voor je CV!