0 hrm bijbanen in Breda voor jou gevonden

Too bad! Er zijn nu nog geen bedrijven die passen bij jouw wensen.

Maar no worries: iedere week komen er zeker 45 nieuwe vacatures bij. Meteen een melding krijgen als er een vacature online komt? Schrijf je gratis in (het kost je echt niks, alleen een beetje tijd) en mis geen enkele vacature!

Schrijf gratis in

Bijbaan HRM Breda

Je bent op zoek naar een HRM bijbaan in Breda. Wij zijn blij je hier te zien! Wij helpen studenten namelijk met heel veel plezier aan een HRM bijbaan in Breda, dit doen wij al sinds 1998. Wij willen dat jij bij een bedrijf terecht komt waar jij je helemaal thuis voelt. Ons streven is dat jij elke dag met een happy gevoel naar je werk gaat :)!

Jouw HRM bijbaan in Breda snel gevonden

Wij vinden het belangrijk dat je daarnaast ook iets leert van je HRM bijbaan in Breda. Maar dat komt goed! Met een studiegerelateerde bijbaan doe je namelijk relevante ervaring op in je toekomstig werkveld. Zo heb jij een streepje voor op je medestudenten, je kent namelijk al de branche waar je misschien later wel in gaat weren! Dit kunnen werkgevers natuurlijk waarderen. Maar een centje bijverdienen is ook wel lekker, dat snappen wij ook! Daarom altijd minimaal 10 euro salaris per uur (minimaal)! Sound great, right? Wanneer jij graag snel aan de wilt, kun je het beste even een account aanmaken bij StudentenBureau. Zo ben jij altijd als eerste overal van op de hoogte!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.