Veelzijdige bijbaan voor commerciële, financiële of bedrijfskundige studenten!

Ben jij op zoek naar een bijbaan waarbij jij aan je CV kan bouwen? Lees dan snel verder!

Dit ga je leren

Voor een bedrijf in de richting van medische software is Studentenbureau per direct op zoek naar verschillende studenten die 8 tot 40 uur per week beschikbaar zijn. De organisatie kent 2 vestigingen in Nederland en is gericht op het ontwikkelen van medische software. Vanuit Studentenbureau starten er elk half jaar meerdere studenten in de vorm van een bijbaan, stage of afstudeerstage. Deze studenten zijn allemaal razend enthousiast over de organisatie na hun stage, de sfeer wordt omschreven als gezellig!

Zo ziet jouw dag eruit

Binnen de organisatie liggen er verschillende werkzaamheden, denk hierbij aan taken op het gebied van sales, klantenservice, optimalisatie van processen, administratie etc. Met bijna elke opleidingsachtergrond kan jij hier aan de slag! De organisatie kijkt graag samen met jou naar taken die jouw aanspreken. Ze kunnen op elke afdeling wel wat handjes gebruiken! Daarnaast ben je flexibel om te werken wanneer jij wil, afhankelijk van jouw schoolrooster!

Dit ben jij

- Extravert en open
- Klaar om te werken binnen een dynamische organisatie
- Studeert een bedrijfskundige, financiële of commerciële opleiding
- Woonachtig tussen Roermond en Sittard

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de medische software, denk hier bij aan bijvoorbeeld patiëntendossiers van apothekers, tandartsen etc. Het bedrijf is wereldwijd actief en heeft twee locaties in Nederland. Vanuit deze twee locaties word er gericht op Nederland, België, Luxemburg en Frankrijk!
group
100+ medewerkers
mood
Dynamisch en open
local_bar
Voor lunch wordt elke dag gezorgd!