Toffe bijbaan in de HR

Je gaat het opleidingshuis van de organisatie herinrichten

Dit ga je leren

Je komt te werken bij een toffe club consultants in Breda. Voor iedere fase waarin een consultant verkeerd zijn er anderen opleidingen en trainingen beschikbaar. Dit opleidingshuis is echter achterhaald, aan jou de taak om de behoeftes te achterhalen en een nieuw framework op te stellen! Daarnaast hebben er enkele wetswijzigingen plaatsgevonden waardoor de organisatie niet volledig up to date is. Het wordt jouw verantwoordelijkheid te zorgen dat de organisatie weer volledig Arbo-compliant is.

- Interviews afnemen om de behoefte in kaart te brengen
- Wet en regelgeving onderzoeken
- Medewerkerstevredenheidsonderzoek
- Werving & selectie
- Meehelpen met het opzetten van workshops en events

Zo ziet jouw dag eruit

Je komt aan op kantoor, begroet je collega's, pakt een kop koffie en gaat lekker aan de slag. Naast dat je natuurlijk waardevol bent voor het bedrijf is het bedrijf ook erg waardevol voor jou. Jij krijgt de kans om je kennis en vaardigheden op de verschillende gebieden te vergroten om wat meer ervaring te hebben na je studie.

Dit ben jij

Jij bent een gedreven student HRM (of aanverwant vakgebied) en bent op zoek naar een uitdagende bijbaan die raakvlak heeft met je studie!

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is actief in de consultancy en er werken 20 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als mensgericht.

Je krijgt bij dit bedrijf de mogelijkheid om jezelf naast je studie te ontwikkelen en je ontvangt een mooi uurloon.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is dus niet nodig.
group
20+ medewerkers
mood
Informeel