Bijbaan klantenservice

Jij gaat tijdelijk de klanten- en medewerkersservice ondersteunen!

Dit ga je leren

Binnen de organisatie ga jij jouw bijdrage leveren op de afdeling klantenservice en medewerkers service. Je beantwoord vragen van deze partijen en zorgt dat ze doorverwezen worden naar de juiste persoon. Door jouw prettige stem en uitstekende beheersing van de Nederlandse taal kun jij klanten perfect adviseren en vragen beantwoorden.

Jouw collega's zijn stuk voor stuk ervaren medewerkers en staan altijd klaar om je te ondersteunen bij lastige vragen. Daarnaast zul je in no time je communicatieve skills optimaliseren.
Binnen klantenservice ben je samen met je collega's verantwoordelijke voor:
- Afhandelen van het inkomend telefoonverkeer.
- Bijhouden van juiste, tijdige en volledige registratie.
- Klantengegevens up-to-date houden in het systeem.
- Medewerkers helpen met het beantwoorden van vragen over HR, ICT of praktische zaken

Zo ziet jouw dag eruit

Je begint je werkdag met een heerlijke kop koffie of thee en gaat aan de slag. Jij bent een echte prater en kijkt ernaar uit om gezellig de hele dag mensen te helpen!

Vervolgens ga je aan de slag en zul je op professionele wijze de vragen van klanten beantwoorden of ze adviseren. Weet je op een vraag niet het juiste antwoord? Geen zorgen, je collega's helpen je hier verder mee!

Werken op een lege maag gaat natuurlijk niet. 's Middags kun je samen met je collega's genieten van een heerlijke lunch in het bedrijfsrestaurant. Nog een paar uurtjes knallen en je dag zit er al weer op.

Dit ben jij

- Proactief
- Zelfstandig
- Communicatief vaardig
- Niet bang om te bellen

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in zorg en er werken 500 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel en gezellig!

Je komt te werken op een afdeling klantenservice en medewerkersservice met 5 collega’s. Zij houden zich bezig met het beantwoorden van vragen klanten en medewerkers!

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
250+ medewerkers
mood
Open, informeel en gezellig
local_bar
Super leuke organisatie met doorgroeimogelijkheden!