Bijbaan procesoptimalisatie

Jij mag bij dit aannemersbedrijf aan de slag met de processen

Dit ga je leren

Jouw toekomstige werkgever biedt jou de mogelijkheden om met een kritisch oog de bedrijfsprocessen onder de loep te nemen. Deze organisatie heeft echt behoefte aan een frisse en onbevooroordeelde blik. Ze willen namelijk een aantal zaken laten oppakken door een enthousiaste student:

- Inzicht krijgen in de bedrijfsprocessen en hoe deze efficiënter ingericht kunnen worden.
- Het opstellen van functieprofielen. Het is vooral belangrijk om in kaart te brengen wie wat doet, maar vooral ook waarom.
- Het intern helder communiceren van de nieuwe functieprofielen.
- Werknemerstevredenheidsonderzoek. Wat verwacht het personeel en voldoet de organisatie hieraan?
- Het voorbereiden en voeren van functioneringsgesprekken.
- Het opzetten van interne kennisdeling / trainingen.

Daarnaast wil jouw stagebedrijf graag dat jij de lead neemt en aangeeft wat je leuk en interessant vindt zodat jij je tijdens deze bijbaan volledig kunt ontwikkelen.

Zo ziet jouw dag eruit

Je komt aan op kantoor en bespreekt met je collega's waar de prioriteiten van de dag liggen. Je hebt je eigen verantwoordelijkheden waar je je mee bezig houdt. Het initiatief ligt ook voor een groot deel bij jou. Eigen inbreng is dus meer dan welkom.

Je hebt hele diverse dagen doordat je veel verschillende medewerkers nodig hebt voor de input van jouw werkzaamheden. In deze bijbaan ga je ook af en toe de telefoon opnemen en wat administratieve taken oppakken.

Jij bent echt onderdeel van het hechte team tijdens je stage.

Dit ben jij

Ben jij iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en initiatiefrijk is? Ben je representatief en heb jij de frisse blik die deze organisatie zoekt? Reageer dan nu!

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is actief in de bouw en er werken 11 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je pakt de processen zelfstandig op en krijgt zo te maken met alle medewerkers en verschillende disciplines die het bedrijf kent.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op van de directeur en je ontvangt een mooie vergoeding.

Het bedrijf is prima te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet perse nodig.
group
5+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Leuke collega's en een informele sfeer