Bijbaan recruitment in een prachtig pand

Jij gaat de recruitment een boost geven!

Dit ga je leren

De organisatie heeft als doel om per vestiging met 6 consultants te groeien. De markt is echter schaars en het is een uitdaging om deze talenten te binden. Jij krijgt in deze leuke bijbaan de kans om de organisatie hierbij te helpen! Ben jij gemotiveerd en gedreven om de organisatie hierbij te helpen?

In deze bijbaan ga je het team ondersteunen met recruitment en marketing taken. Jij gaat in kaart brengen waar deze potentiele consultants momenteel werken en te vinden zijn. Verder denk je erover na hoe de organisatie het beste in contact kan komen met deze profielen en hoe jullie ze kunnen overtuigen om voor jouw organisatie te kiezen. Zo ga je aan de slag met de volgende werkzaamheden:
- In kaart brengen van consultants in de markt
- Benaderen van de consultants door middel van LinkedIn
- Telefonisch benaderen van de consultants
- Intakegesprekken
- Brainstormen om meer kandidaten aan te trekken
- Meehelpen met het organiseren van events
- Het opzetten van marketingcampagnes
- Ondersteunende marketingactiviteiten

Heb jij ideeën hoe je de organisatie verder kunt helpen met de recruitment van deze professionals? Jouw organisatie staat hiervoor open en je krijgt alle vrijheid om met ideeën te komen.

Deze bijbaan is ongeveer 16 tot 24 uur per week. De uren zijn flexibel en in overleg.
Bijbaan recruitment in een prachtig pand

Zo ziet jouw dag eruit

Je komt aan op kantoor, begroet je collega's, pakt een kop koffie en gaat lekker aan de slag. Naast dat je natuurlijk waardevol bent voor het bedrijf is het bedrijf ook erg waardevol voor jou. Jij krijgt de kans om je kennis en vaardigheden op de verschillende gebieden te vergroten om wat meer ervaring te hebben na je studie. Je leert veel over recruitment en brengt het direct in de praktijk.

Dit ben jij

- Goede communicatieve vaardigheden
- Gedreven
- Veerkrachtig
- Proactief
- Affiniteit met IT

16 tot 24 uur beschikbaar voor een gave bijbaan!

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige bedrijf is innovatief en zijn succesvol in verschillende IT-disciplines, namelijk professionele testtrajecten en integrale implementatie van software. Hierbij heeft zij als doel om de klanten te helpen met het verhogen van de business productiviteit en kwaliteit. De organisatie heeft als doen om haar consultants en klanten een fijn leven te geven.

De organisatie heeft verschillende divisies in Nederland. Voor elke divisie werken ongeveer 30 test consultants die op opdracht zitten bij verschillende grote klanten in Nederland. Denk hierbij aan Eneco of een groot ziekenhuis. Deze consultants helpen de klant met het testen van software en processen.

Jij komt te werken op een prachtig kantoor in de regio Vught. Dit is echt een droom werkplek! Je werkt in een historisch pand dat van binden super mooi is ingericht. Naast de top werkplekken is er een open keuken, waardoor er een warme en informele sfeer heerst. Hier ga jij de directie ondersteunen met recruitment werkzaamheden. De organisatie vindt het belangrijk dat collega’s lekker in hun vel zitten. Zo zijn er regelmatig leuke uitjes, zoals een reis naar Lissabon. Het kantoor is vanaf station Den Bosch perfect met het OV bereikbaar. Ook vanuit Tilburg en Eindhoven is het redelijk te bereiken.
group
100+ medewerkers
mood
Persoonlijk
local_bar
Je werkt in een fantastisch pand!