Diverse bijbaan in de sales

Diverse bijbaan in de sales

Dit ga je leren

Jouw toekomstige bijbaan biedt jou de mogelijkheden om alles te leren over sales en klantcontacten. Tijdens jouw bijbaan ga je aan de slag met het verkopen van het product en de geleverde diensten. Je zorgt dat de levering goed verloopt en onderhoudt de relaties met de klanten. Je ontregelt de werkzaamheden voor de leveranciers en gaat in gesprek met de klanten om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn en het voor beide partijen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Het resultaat hiervan is dat de klant geen of minder stress ervaart tijdens het renovatie of verbouwingsproces omdat jij zorgt dat er echt aan de eisen van de klant wordt voldaan. Taken en werkzaamheden die je oppakt tijdens jouw sales bijbaan zijn onder andere:

- Op zoek gaan naar nieuwe klanten
- Het benaderen van nieuwe klanten
- Op basis van de wensen van de klant de werkzaamheden met leveranciers afstemmen
- Brainstormen over ideeën om meer kandidaten aan te trekken
- Daarnaast de vrijheid om met nieuwe ideeën/taken te komen

Zo ziet jouw dag eruit

Je komt aan op kantoor, begroet je collega's, pakt een kop koffie en gaat lekker aan de slag. Naast dat je natuurlijk waardevol bent voor het bedrijf is het bedrijf ook erg waardevol voor jou. Jij krijgt de kans om je kennis en vaardigheden op de verschillende gebieden te vergroten om wat meer ervaring te hebben na je studie. Je leert veel over sales en klantcontact en brengt het direct in de praktijk. Daarnaast heb je veel te maken met een ondernemer die zeer ambitieus is en dit aanmoedigt. De opdrachtgever vindt een positieve sfeer en het werken met plezier zeer belangrijk.

Dit ben jij

- Menselijk inzicht
- Creatief
- Communicatief vaardig
- Zelfstandig
- Ambitieus
- Een bijdrage willen leveren en met plezier werken
- Minimaal 8 uur per week beschikbaar
- Flexibel werkuren in te delen en mogelijkheid om veel uren te maken

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is actief in de renovatie en verbouwing en er werken 4 medewerkers binnen het bedrijf. Daarnaast kom je in contact met 35+ ZZP'ers. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je komt te werken in de sales met gezellige collega’s. Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima uurloon.

Het bedrijf is redelijk goed te bereiken met het openbaar vervoer + fiets. Een eigen auto is gewenst waarvoor het bedrijf kilometerdeclaratie biedt.
group
1+ medewerkers
local_bar
Naast bellen ook bedrijven langs gaan!