Bijbaan HR

Dit ga je leren

Jouw toekomstige bedrijf biedt jou de mogelijkheden om alles te weten te komen over de HRM taken die je later zal toepassen in het bedrijfsleven. Taken en werkzaamheden die je kan oppakken en opzetten tijdens je HR studiegerelateerde bijbaan zijn onder andere:

- Voortgangsgesprekken
- Regelen van verlof en verzuim
- Administratieve werkzaamheden (zoals contracten)
- Wet en regelgeving
- Medewerkerstevredenheidsonderzoek
- Werving & selectie

Zo ziet jouw dag eruit

Je komt aan op kantoor, begroet je collega's, pakt een kop koffie en gaat lekker aan de slag. Naast dat je natuurlijk waardevol bent voor het bedrijf is het bedrijf ook erg waardevol voor jou. Jij krijgt de kans om je kennis en vaardigheden op de verschillende gebieden te vergroten om wat meer ervaring te hebben na je studie.

Dit ben jij

- Productief
- Nauwkeurig
- Ondernemend
- Ambitieus
- Zelfstandig
- Neem initiatief

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige bedrijf is actief in detacheren van techneuten en er werken 60 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel, direct en korte lijntjes.

Je komt te werken op een afdeling services werken met 15 collega’s. Zij houden zich bezig met uitzenden van techneuten en de werving en selectie. De uitdaging ligt bij het opzetten van de afdeling HRM.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is slechter te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is wel nodig. Je krijgt een kilometer vergoeding van 19 cent per kilometer.
group
50+ medewerkers
mood
Open en kansrijk
local_bar
Liggen veel kansen!