Bijbaan HR

Je gaat je bezig houden met werkzaamheden op het gebied van zowel HRM, KVGM als Facilities

Dit ga je leren

Als werkstudent kom je te werken op onze gecombineerde afdeling HRM/KVGM/Facilities. Deze afdeling helpt zo’n 120 collega’s, verdeeld over verschillende servicebedrijven. Als allrounder ga jij de afdeling administratief en kwalitatief ondersteunen bij werkzaamheden op het gebied van zowel HRM (personeelszaken), KVGM (kwaliteit, veiligheid, gezondheid, milieu) als Facilities (ondersteunende producten en diensten).

Dat klinkt alsof je van alles al flink op de hoogte moet zijn, maar nee: je gaat juist veel kennis opdoen en jezelf ontwikkelen in brede dienstverlening. Denk bijvoorbeeld aan de in-, door- en uitstroom van een medewerker, het organiseren van trainingen, collega’s voorzien van de juiste bedrijfsmiddelen, de voorzieningen in onze gebouwen verbeteren of het bijhouden van de voorraad kantoorartikelen. Daarbij hou je een scherp oog voor verbeteringen. Kortom, een zeer veelzijdige en uitdagende functie.

Daarnaast wil jouw werkgever graag dat jij de lead neemt en aangeeft wat je leuk en interessant vindt zodat jij je tijdens deze bijbaan volledig kunt ontwikkelen.

Zo ziet jouw dag eruit

Je komt aan op kantoor, begroet je collega's, pakt een kop koffie en gaat lekker aan de slag. Er komen veel werknemers langs op kantoor, dus je zal veel leren over hoe het er aan toe gaat op de afdeling. Daarnaast krijg je de kans om je kennis en vaardigheden op de verschillende gebieden te vergroten. Je wordt begeleid door de HR manager die zelf vele jaren ervaring heeft binnen de HR. Kortom een ideale HR bijbaan voor jou om veel te leren en ervaring op te doen!

Dit ben jij

Ben jij echt een mensen mens? Heb jij een goed staaltje menselijk inzicht? Ben jij empathisch maar wel realistisch? En ben jij tussen de 16 en 24 uur in de week beschikbaar? Dan zoekt deze organisatie jou!

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is actief in de techniek en er werken ruim 100 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je komt te werken op een afdeling HRM met 4 collega’s. Zij houden zich bezig met alle personeelszaken.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima uurloon.

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
20+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Vrijdagmiddag borrel