HR startersfunctie

Jij gaat aan de slag op de HR afdeling

Dit ga je leren

Jouw toekomstige baan biedt jou de mogelijkheid om ontzettend veel te leren van het HR vak! Samen met de andere HR medewerkers ben jij verantwoordelijk voor alle mensen binnen het bedrijf. Er zijn verschillende uitdagende projecten waar jij onderdeel van uit mag maken. Zo is het bedrijf druk met het 'nieuwe werken', on- en offboarding, arbo en digitalisering. Jij mag meedenken en meehelpen met deze actuele onderwerpen! Binnen deze startersfunctie krijg je dus veel verantwoordelijkheden.

Verder zijn er ook veel dagelijkse werkzaamheden die onder jouw takenpakket vallen. Alle HR gerelateerde vragen en opdrachten komen binnen in een algemene mail box. Jij zal ook vanuit deze mailbox werken, jouw brede HR kennis komt dan zeker goed van pas.

Taken en werkzaamheden die bij jouw functie horen gedurende je HR functie:
- Regelen van verlof en verzuim
- Administratieve werkzaamheden, zoals contracten
- Het beantwoorde van HR gerelateerde vragen vanuit de medewerkers
- Meehelpen en denken bij verschillende projecten, zoals on- en offboaring en 'het nieuwe werken'.

Zo ziet jouw dag eruit

Elke dag begin je met een dagstart. In deze dagstart bespreek je met je directe collega's wat er opgepakt kan worden die dag. Ook verdelen jullie binnen gekomen vragen en mailtjes, op basis daar van maak jij zelf een planning. Geen dag zal het zelfde zijn, want er komen elke dag nieuwe vraagstukken binnen. Een goede planning is daarom erg belangrijk.

Dit ben jij

- Je bent punctueel
- Leergierig
- Je staat stevig in je schoenen
- Communicatief vaardig
- Zelfstandig
- fulltime beschikbaar

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is een groot internationaal certificeringsbedrijf en er werken meer dan 150 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding van je collega´s en je ontvangt een prima uurloon.

Het bedrijf ligt dichtbij het station en dus goed te bereiken met het ov!
group
100+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Een groot internationaal bedrijf