Bijbaan HR

Je gaat een personeelshandboek opzetten

Dit ga je leren

Jouw toekomstige bijbaan biedt jou de mogelijkheden om alles te weten te komen over de HRM taken die je meteen in de praktijk kunt uitvoeren. Taken en werkzaamheden die je kan oppakken tijdens jouw HR bijbaan zijn onder andere:

- Personeelshandboek opzetten
- Administratieve werkzaamheden (zoals contracten)
- Digitaliseren van personeelsprocessen
- Bezighouden met de toekomstige ontwikkelingen

Op dit moment wordt er niet heel systematisch gewerkt. Alle informatie is beschikbaar en overal is aan gedacht, maar het ontbreekt op dit moment aan structuur. De inzage in o.a. contracten, salarissen en vrije dagen kan beter georganiseerd worden, zodat dit voor medewerkers toegankelijk is. Het bedrijf is onderdeel van een Duitse onderneming, dus je zult ook veel informatie uit Duitsland kunnen halen.

Zo ziet jouw dag eruit

Je komt aan op kantoor, begroet je collega's, pakt een kop koffie en gaat lekker aan de slag. Naast dat je natuurlijk waardevol bent voor het bedrijf is het bedrijf ook erg waardevol voor jou. Jij krijgt de kans om je kennis en vaardigheden op de verschillende gebieden te vergroten om wat meer ervaring te hebben na je studie.

Je zult administratieve werkzaamheden oppakken en daarnaast meer structuur aanbrengen in de dagelijkse gang van zaken rondom HR. Het werken met systemen zal je steeds beter afgaan en aan het einde van de dag heb je echt het idee dat je de organisatie een stukje verder hebt geholpen.

Dit ben jij

Jij bent gezellig, toekomstgericht, zelfstandig en houd je bezig met de trends en ontwikkelingen op het gebied van HR!

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de installatietechniek en er werken 54 medewerkers binnen de organisatie, waarvan 41 op het kantoor. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je komt te werken op de hr-afdeling met 2 andere collega’s. Zij houden zich bezig met alle hr activiteiten.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding en je ontvangt minimaal 10 euro per uur.

Het bedrijf is prima te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
50+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Veel vrijheid