0 hrm bijbanen in Tilburg voor jou gevonden

Too bad! Er zijn nu nog geen bedrijven die passen bij jouw wensen.

Maar no worries: iedere week komen er zeker 45 nieuwe vacatures bij. Meteen een melding krijgen als er een vacature online komt? Schrijf je gratis in (het kost je echt niks, alleen een beetje tijd) en mis geen enkele vacature!

Schrijf gratis in

Bijbaan HRM Tilburg

Je bent op zoek naar een bijbaan HRM in Tilburg. Wat goed dat je StudentenBureau gevonden hebt! Tijdens een bijbaan HRM in Tilburg doe je super veel relevante werkervaring op. Ook op je cv staat deze bijbaan alles behalve verkeerd.

Jouw bijbaan HRM in Tilburg snel gevonden

Wij snappen dat je als student niet alle tijd in de wereld hebt. Daarom zorgen wij er voor dat we samen niet meer dan 2,5 uur kwijt zijn met het zoeken van de vetste HRM bijbaan in Tilburg. Wij zorgen er ook voor dat je aan het eind van de maand genoeg geld over hebt om nog lekker naar je favoriete studentenkroeg te gaan. Je krijgt namelijk altijd minimaal 10 euro salaris per uur, dat is nooit mis natuurlijk! Ben jij nu al enthousiast? Maak dan snel en gemakkelijk een profiel aan op de website, dan zorgen wij er voor dat jij zo snel mogelijk aan de slag kan!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.