0 hrm bijbanen in Rotterdam voor jou gevonden

Too bad! Er zijn nu nog geen bedrijven die passen bij jouw wensen.

Maar no worries: iedere week komen er zeker 45 nieuwe vacatures bij. Meteen een melding krijgen als er een vacature online komt? Schrijf je gratis in (het kost je echt niks, alleen een beetje tijd) en mis geen enkele vacature!

Schrijf gratis in

Bijbaan HRM Rotterdam

Je bent op zoek naar een bijbaan HRM in Rotterdam. Super goed dat je ons gevonden hebt! Wij helpen HRM studenten al sinds 1998 aan een gave bijbaan. Dit doen wij zo'n 1500 keer per jaar. Wij hebben dus genoeg ervaring om te zorgen dat jij een super toffe bijbaan vindt!

Jouw HRM bijbaan in Rotterdam snel gevonden

Wij snappen dat jij als student een lekker druk leven hebt, je bent vaak met veel dingen tegelijk bezig. Wij zorgen ervoor dat we samen niet langer dan 2,5 uur bezig zijn met het vinden van jouw HRM bijbaan in Rotterdam. Als je bedenkt hoeveel waardevolle werkervaring je hiervoor terugkrijgt, is dat niks! Daarnaast zorgen wij ervoor dat je ook nog een lekker centje bijverdiend. Jij gaat minimaal 10 euro salaris per uur verdienen, zo kun je ook nog wekelijks een biertje blijven drinken in je favoriete studentenkroeg ;). Al enthousiast? Maak dan even een profiel aan op onze website, dan ben je altijd als eerste op de hoogte van alle vetste HRM bijbanen in Rotterdam.

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.