0 hrm bijbanen in Leiden voor jou gevonden

Too bad! Er zijn nu nog geen bedrijven die passen bij jouw wensen.

Maar no worries: iedere week komen er zeker 45 nieuwe vacatures bij. Meteen een melding krijgen als er een vacature online komt? Schrijf je gratis in (het kost je echt niks, alleen een beetje tijd) en mis geen enkele vacature!

Schrijf gratis in

Bijbaan HRM Leiden

Je bent op zoek naar een bijbaan HRM in Leiden. Hey! Super cool dat je hier bent! Wij kunnen niet wachten om samen met jou die gave HRM bijbaan in Leiden te scoren! Wij geloven dat wanneer jij op de juiste plek zit, je meerwaarde biedt voor een bedrijf (daarom kunnen deze bedrijven ook niet wachten tot jij van start kan).

Jouw bijbaan HRM in Leiden snel gevonden

Maar ook voor jou levert een bijbaan HRM in Leiden vele pluspunten op! Je doet ontzettend veel ervaring op in een proffesionele bijbaan en het staat ook nog eens super lekker op je cv. En tuurlijk, wij snappen dat jij als student ook best een extra centje kan gebruiken. Daarom zorgen wij ervoor dat jij per uur altijd minimaal 10 euro gaat verdienen. Kan jij niet wachten om van start te gaan? Sta jij te popelen om bij de veste HRM bedrijven in Leiden te beginnen? Schrijf je dan alvast even in op de website, dan ben jij altijd op de hoogte van alle gave HRM vavatures in Leiden.

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.