0 hrm bijbanen in Eindhoven voor jou gevonden

Too bad! Er zijn nu nog geen bedrijven die passen bij jouw wensen.

Maar no worries: iedere week komen er zeker 45 nieuwe vacatures bij. Meteen een melding krijgen als er een vacature online komt? Schrijf je gratis in (het kost je echt niks, alleen een beetje tijd) en mis geen enkele vacature!

Schrijf gratis in

Bijbaan HRM Eindhoven

Je bent op zoek naar een bijbaan HRM in Eindhoven. Wij staan te popelen om voor je aan de slag te kunnen! Wij helpen sinds 1998 al studenten aan een bijbaan HRM in Eindhoven. Dit doen wij met veel enthousiastme en plezier.

Jouw bijbaan HRM in Eindhoven snel gevonden

Wij willen dat jij elke dag met even veel plezier naar je werk gaat. Daarom zorgen wij hoogtspersoonlijk dat jij op de allerleukste plek terecht gaat komen! Een plek waar je: super veel relevante ervaring op gaat doen en een plek die erg mooi op je cv staat! Wij geloven dat wanneer jij op de juiste plek zit, je meerwaarde biedt voor een organisatie. Dat mag beloond worden, daarom altijd minimaal 10 euro salaris per uur. Al gemotiveerd om aan de slag te gaan? Yes! Schrijf je nog eventjes in bij StudentenBureau, dan ben je als eerste op de hoogte van alle gave, nieuwe vacatures.

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.