0 hrm bijbanen in Den Haag voor jou gevonden

Too bad! Er zijn nu nog geen bedrijven die passen bij jouw wensen.

Maar no worries: iedere week komen er zeker 45 nieuwe vacatures bij. Meteen een melding krijgen als er een vacature online komt? Schrijf je gratis in (het kost je echt niks, alleen een beetje tijd) en mis geen enkele vacature!

Schrijf gratis in

Bijbaan HRM Den Haag

Je bent op zoek naar een HRM bijbaan in Den Haag. Wij gaan je helpen! Dit doen wij sinds 1998 al met veel liefde en plezier. StudentenBureau weet wat jij als student zoekt, ons jonge team staat namelijk dicht bij bij jou, de student.

Jouw bijbaan HRM in Den Haag snel gevonden

Tegenwoordig is het ontzettend belangrijk dat een student zich al foccused op zijn toekomst. Relevante werkervaring tijdens jouw studietijd is iets waar werkgevers steeds meer om vragen. Door jezelf te ontwikkelen in een bijbaan HRM in Den Haag loop je al een streepje voor op je medestudenten wanneer jij de arbeidsmarkt op gaat. Maar het is natuurlijk ook gewoon heel leuk om de theorie die je leert op je studie toe te passen in de praktijk. Ook zorgen wij dat je aan deze studiegerelateerde bijbaan lekker wat bijverdient. We garanderen minimaal 10 euro salaris per uur, dat is nooit mis! Kan je niet wachten om te beginnen? Maak dan snel een profiel aan bij StudentenBureau!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.