Uitdagende bijbaan Finance

Aan de slag bij een onafhankelijke intermediair

Dit ga je leren

Tijdens jouw veelzijdige bijbaan ga jij jezelf - onder directe begeleiding van de eigenaar - verder ontwikkelen en bewijzen bij een gedreven intermediair. Hierbij zal je als volwaardige collega meedraaien binnen het team. Op deze manier kan je jezelf verder ontwikkelen als professional, alsook een bijdrage leveren voor de organisatie.

Hierbij ben je het ene moment bezig met een brommer verzekering, het andere moment ondersteun je bij een hypotheek aanvraag en voordat je het weet ben je bezig met een schade afhandeling. Al met al gaat het hier om een zeer veelzijdige bijbaan waarin je jezelf van A tot Z verder kan ontwikkelen.

De organisatie is zeer ervaren met het begeleiden van studenten (werken er nog steeds) en men weet wat er voor nodig is om van jouw bijbaan, een succesvolle periode te maken. Vanwege het vele klantencontact, is het wel van belang dat je in het bezit bent van de WFT Basis.

* Het is bij de organisatie ook mogelijk om te starten in de vorm van een bijbaan, om daarna aan te blijven middels een meewerkstage/afstudeerstage beginnend op 31 januari 2022.

Zo ziet jouw dag eruit

Je zal tijdens deze bijbaan voornamelijk op kantoor komen te werken, mede gezien het open deur beleid waarbij alle klanten altijd binnen kunnen lopen. Je zal jezelf met alle aspecten van het vak bezighouden, waarbij je alle ruimte krijgt tot een goed onderzoek.

Dit ben jij

✔ Studerend richting Finance en een meewerkstage afgerond
✔ Je beschikt over de WFT Basis (!)
✔ Je durft aan te pakken, bent sociaal en nuchter
✔ Kennissen omschrijven je als vriendelijk en gedreven
✔ In staat om naar Lelystad te reizen

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is actief als intermediair en er werken 5 medewerkers binnen de organisatie. Men bedient 3000 relaties en de eigenaar sluit persoonlijk zo'n 120 hypotheken per jaar (!) af.

Het werken in teamverband vindt men zeer belangrijk en je zal dan ook volledig worden meegenomen in alle aspecten van de organisatie. Fun fact: de bureaus zijn ook in een rondje geplaatst, zodat je juist gemakkelijk met elkaar kan overleggen/meeluisteren.

De USP van de organisatie is absoluut de persoonlijke aanpak. Men kent de klanten bij naam en heeft bijvoorbeeld eettafel-bureaus om de huiselijke sfeer te realiseren. Het is daarom absoluut van belang dat je sociaal alsook nuchter en gedreven bent. In dat geval, zou je perfect bij het team kunnen passen.

De organisatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer en daarnaast ontvang je een goede vergoeding (afhankelijk van leeftijd en ervaring). Verder ontvang je goede begeleiding op HBO niveau.

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.
group
5+ medewerkers
mood
Nuchter, teamgevoel, gedreven
local_bar
Aanblijven als stagiair per februari