Flexibele bijbaan richting sales

Je gaat langs huishoudens om informatie te verstrekken over zonnepanelen!

Dit ga je leren

Jij daar! Ben jij op zoek naar een flexibele bijbaan waar persoonlijke communicatie centraal staat?
Als promotiemedewerker ben jij verantwoordelijk voor het generen van kwalitatieve D2D leads. Jij gaat langs verschillende huizen om huishoudens informatie te voorzien over groene energie. Dit is een zeer uitdagende bijbaan waarin je jezelf enorm kan ontwikkelen op commercieel gebied!

Flexibele bijbaan richting sales

Zo ziet jouw dag eruit

Je gaat naar het kantoor wat op 15 minuten van Arnhem centraal ligt om je te melden. Je moet om 15:00 aanwezig zijn en na de briefing ga je met een groep van 10 collega’s op pad naar een dorp/stad. Je gaat in een bepaalde regio de wijk in om bij mensen langs de deur te gaan. Je werkdag zit erop rond 20:30 uur. In deze bijbaan kom je te werken in een klein en persoonlijk team. Vanuit het bedrijf worden er trainingen gegeven en zal er een coach aangesteld worden. Jij vindt het leuk om in gesprek te gaan met (potentiële) klanten en leads te verzamelen voor de account managers.

Werktijden:
Maandag-vrijdag 15:00-20:00

Dit ben jij

• Team speler en zelfstandig
• Communicatie vaardig
• Representatief
• Gemotiveerd, ambitieus, doelgericht en consistent
• Beschikt Rijbewijs (B) pre
• Minimaal 10 uur in de week beschikbaar

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is actief in energie en duurzaamheid staat centraal! Er werken meer dan 20 medewerkers binnen het bedrijf en de sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel en dynamisch!

group
50+ medewerkers
mood
Informeel en jong!
local_bar
Leuke collega's!