Diverse bijbaan in de accountancy

Je gaat aan de slag op een gaaf accountantskantoor!

Dit ga je leren

Op dit gave accountantskantoor waar ze werken voor veel MKB bedrijven in Nederland en voor grote multinationals die zich willen vestigen in Nederland. Ze hebben op beide vlakken veel expertise in huis en ontzien hun klanten op het gebied van fiscaliteit, jaarrekeningen, boekhouding en payrolling.

Binnen dit team van ongeveer 10 fiscalisten en accountants zoeken ze een energieke stagiair die zin heeft om het aankomende jaar alvast de eerste kneepjes van het vak wil leren in een gave bijbaan.

Je zal tijdens deze bijbaan het hele proces van A tot Z meemaken en zullen je werkzaamheden erg divers zijn. Werkzaamheden waar jij je onder andere over gaat ontfermen zijn:
- het verwerken van administratie
- aangiftes doen
- opstellen van jaarrekeningen

Daarnaast kunnen er andere taken bij komen, maar dat is afhankelijk van de projecten die lopen tijdens jouw bijbaan.

Zo ziet jouw dag eruit

Tijdens jouw bijbaan ben je voornamelijk op kantoor te vinden. Je krijgt erg goede begeleiding en kunt veel verschillende werkzaamheden oppakken.

Het kan ook voorkomen dat je met een accountant of fiscalist mee mag naar een klant om daar werkzaamheden uit te voeren. Al met al een zeer leerzame en gevarieerde bijbaan.

Dit ben jij

- Zelfstandig
- Nauwkeurig
- Frisse blik
- Kritisch
- Assertief
- Krachtig
- Minimaal 16 uur in de week beschikbaar

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is actief in Finance en er werken 7 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima uurloon.

Naast de zeer goede begeleiding vanuit de organisatie, staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau coach standaard de gehele bijbaan periode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding.

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
5+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Gave organisatie!