Bijbaan leadbeller voor een financiële organisatie (thuis werken mogelijk)

Je gaat aan de slag met het nabellen van leads voor een financiële organisatie

Dit ga je leren

Je gaat aan de slag bij een start-up in scale fase. De organisatie bestaande uit meerdere ondernemers is actief sinds 2019 en heeft een platform gecreëerd waarbij ze ondernemers helpen met het uitgeven van obligaties. De organisatie is middels een online marketing bureau campagnes gaan uitzetten waarbij ze veel ''lauwe'' leads converteren die opgebeld dienen te worden en middels een intakegesprek ga jij de organisatie ondersteunen om zoveel mogelijk klanten binnen te halen. Om jou zo goed mogelijk te ondersteunen en faciliteren biedt de onderneming jou een onboarding traject aan met meerdere trainingen om zo de juiste informatie en structuur aan te kunnen bieden. Binnen de organisatie zijn er mogelijkheden voor eigen inbreng, eveneens doorgroeimogelijkheden en mogelijkheden om vanaf huis of op kantoor in Rotterdam te werken. De uren kunnen in overleg met de organisatie flexibel worden afgestemd.


Ben jij communicatief vaardig, klantgericht en heb je interesse in de financiële markt? Dan is dit de ideale bijbaan voor jou!

Zo ziet jouw dag eruit

Je maakt jouw werkplanning aan de hand van jouw schoolrooster en bekijkt op de dagen dat je werkt in jouw agenda wat er vandaag op de planning staat. Samen met jouw collega's op de afdeling ben jij namelijk verantwoordelijk voor de beheersing van de totale profit & loss. Je hebt de drive en de ideeën om complexe uitdagingen aan te gaan en op te lossen.

Dit ben jij

- Zelfstandig
- Ondernemend
- Proactief
- Communicatief vaardig
- Interesse in de financiële wereld
- Vanaf 12 uur per week beschikbaar
- Werkend vanaf huis of kantoor Rotterdam

Over dit bedrijf

De organisatie heeft als missie zoveel mogelijk ondernemers zo efficiënt mogelijk te helpen met succesvol groeien en hun doelen te bereiken. Dit doen ze door ondernemers te helpen hun plannen te laten financieren via Direct-Funding. Hiervoor leveren wij de essentiële informatie, services en producten via één abonnement. Deze ondernemende organisatie zit momenteel in de start-up scale fase en werkt met diverse freelancers samen waardoor het een omvang heeft van +- 20. De organisatie verwacht in de komende jaren flink te groeien binnen - en buiten Nederland. De organisatie is gevestigd in Rotterdam, echter zijn er voldoende thuiswerkmogelijkheden.
group
5+ medewerkers
mood
Ondernemend en dynamisch
local_bar
Thuiswerkmogelijkheden