Bijbaan in HR administratie

Aan de slag met HR-gerelateerde werkzaamheden

Dit ga je leren

Jouw toekomstige werkgever is op zoek naar iemand die hen minimaal 24-32 uur week kan ondersteunen als administratief medewerker in de HR-afdeling. De uren zijn hierbij flexibel in te delen, denk bijvoorbeeld ook aan werken in de avonden en indien gewenst de weeekenden.

Het gaat hierbij om een organisatie in de financiële dienstverlening dat actief is in salarisadministratie en HRM dienstverlening. De dienstverlening is sterk gericht op bedrijven met een loonadministratie of CAO toepassing. Zij onderscheiden zich van anderen door naast de verwerking van salarissen, begeleiding te bieden op het totale traject van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. De klantenkring bestaat uit 5000 bedrijven uit het MKB. Bijbaan in HR administratie

Zo ziet jouw dag eruit

Je komt te werken in de HR-afdeling, waarbij je middels een interne training wordt klaargemaakt voor deze functie. Wanneer je gesetteld bent, is het dan ook de mogelijkheid om de minimaal 24 uur per week flexibel zelf in te delen in hoe dat voor jou uitkomt!

Werkzaamheden waar je aan kan denken:
✔ Bijhouden mailbox & workflows
✔ Digitaal archiveren & bijhouden van personeelsdossiers
✔ Verwerken van van diverse gegevens/mutaties
✔ Opstellen van brieven en arbeidsovereenkomsten
✔ Administratieve taken met betrekking tot het verzuimbeleid

Dit ben jij

✔ Resultaatgericht en nauwkeurig
✔ Vriendelijk naar collega's en klanten
✔ Goede beheersing van de Nederlandse taal (mondeling en schrift)
✔ Studerend richting HR is een pre
✔ Ervaring met AFAS is een pre

Over dit bedrijf

Dit bedrijf is actief in de financiële dienstverlening, expliciet in HRM dienstverlening en salarisadministratie. Er werken ongeveer 60 medewerkers, allemaal van verschillende opleidingen. Hierbij kom je te werken in een klein en dynamisch HR-team die verschillende klanten op HR gebied ondersteund. Daarnaast werk je ook samen met salarisspecialisten en juristen.

Binnen de organisatie staat naast het harde werken, juist ook de gezelligheid voorop. Dus ben jij aan het werk op kantoor? Denk dan aan gezamenlijk lunchen, een visje bij het winkelcentrum of een gezellige borrel.

Het loon is gebaseerd op een fulltime werkweek en kan enkel hoger uitvallen aan de hand van leeftijd en/of ervaring. Verder is het bedrijf goed te bereiken met openbaar vervoer, een eigen auto is dus niet nodig.

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.
group
50+ medewerkers
mood
Informeel en gezellig
local_bar
Vrijmibo