Bijbaan financiële boekhouding

De financiële afdeling ondersteunen in de 'jaarrekening drukte'!

Dit ga je leren

Tijdens jouw bijbaan ga jij aan de slag met de financiële administratie van dit bedrijf. Je hebt met je studie al wat geleerd over financiën en boekhouding, maar gaat het nu in de praktijk brengen. Je bent verantwoordelijk voor onder andere de volgende taken:
- Inboeken van inkoopfacturen
- Accorderen van facturen
- Bankzaken
- Administratieve werkzaamheden

Door het wegvallen van een collega, terwijl de drukste periode van het jaar aanbreekt voor de finance afdeling, kan jij van zeer grote toegevoegde waarde zijn. Je kan gemakkelijk vanuit huis werken en er is kans op een langer dienstverband. Maar dat ligt aan jou!

Zo ziet jouw dag eruit

Bij voorkeur werk je in het begin 4 ochtenden in de week. Tegelijkertijd is de organisatie zeer flexibel en zij zijn zich bewust van jouw studie, zij kunnen dan ook gemakkelijk meeschakelen met jouw beschikbaarheid. Zo is het juist mogelijk om in de middag en/of vanuit huis te werken, maar het is maar de vraag of je dit wil. Het gaat namelijk om een zeer dynamische afdeling met collega's in de 20!

Dit ben jij

✔ Studerend richting finance/bedrijfskunde
✔ Ervaring met boekhouden is een pre
✔ Minimaal 16 uur p.w. beschikbaar voor langere periode
✔ Gedreven, zelfstandig, teamspeler
✔ In staat om naar Gorinchem te reizen

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief als uitzendbureau en er werken in de holding ongeveer 100 medewerkers. Binnen jouw vestiging in Gorinchem werk je met 5 collega's. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als gezellig, hands on en informeel.

Je komt te werken op de afdeling finance met de financieel directeur en twee jonge collega's die niet kunnen wachten totdat je bij hen begint. Je komt binnen deze afdeling met hoger opgeleiden te werken. Zij kunnen je goed begeleiden waar nodig, tegelijkertijd is het belangrijk dat jij met jouw ervaring snel zelfstandig te werk kan gaan.

Het bedrijf is te bereiken met het openbaar vervoer, tegelijkertijd kan eigen vervoer je veel reistijd schelen. Hier is uiteraard reiskostenvergoeding voor beschikbaar. Verder ontvang je een goed loon.

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.
group
5+ medewerkers
mood
Informeel en gedreven
local_bar
Kans op langer dienstverband!