Bijbaan Financiële administratie

Ga aan de slag met jouw IT kennis en help mensen met hun IT problemen

Dit ga je leren

Als afstudeerder ICT ga jij je bezig houden met het bouwen van software in de backend. Je zal van A tot Z bezig zijn met het bouwen van (nieuwe) features, het door ontwikkelen van bestaande software, het oplossen van bugs en het beheren van de software. Je werkt zelfstandig, maar krijgt veel ruimte voor eigen inbreng. Tevens zullen er regelmatig scrumsessies plaatsvinden waar je aan deelneemt.

Zo ziet jouw dag eruit

Je begint je dag met een warme kop koffie of thee en kletst nog wat met een collega bij het koffiezetapparaat. Vervolgens zal je eerst een scrumsessie bijwonen, waarin de concrete deliverables besproken gaan worden. Direct daarna ga je aan de slag met het ontwikkelen van nieuwe features en oplossingen. Nadat je de code hebt getest kom je erachter dat nog niet alles optimaal werkt. Zodoende ga je aan de slag om je code te debuggen. Nadat je je code nog een keer hebt getest concludeer je dat je code goed werkt en alle features voor die dag zijn gebouwd, dus sluit je je laptop af.

Dit ben jij

- Je hebt kennis van C#, Java, PHP, Python of C++
- Je volgt momenteel een opleiding op HBO/WO niveau richting ICT
- Je krijgt energie van het bouwen van features
- Je bent op zoek naar een gave afstudeeropdracht
Over dit bedrijf
- Je bent 12 tot 16 uur per week beschikbar

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in IT service en er werken 30 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als open en gezellig.

Je komt te werken op de IT afdeling met gezellige collega’s. Zij houden zich bezig met de IT ondersteuning van het gele bedrijf. .

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima uurloon.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.

Gedeeltelijk vanuit huis werken behoort ook tot de mogelijkheden!
group
20+ medewerkers
mood
Open en informeel.
local_bar
Hecht team, Borrels, Jong team, grote organisatie.