Bijbaan Financiële administratie

Jij gaat de ins en outs van finance uitvoeren voor dit pluimveebedrijf!

Dit ga je leren

Tijdens jouw bijbaan ga jij aan de slag met de financiële administratie van dit bedrijf. Je hebt in jouw studie al wat geleerd over Finance maar gaat het nu in de praktijk brengen. Je hebt tijdens je studie al het een en ander geleerd en je gaat nu echt uitvoerend in je studie gerelateerde bijbaan bijdragen. Los jij alle puzzels altijd op als het om cijfertjes gaat?

Taken die onder jouw verantwoordelijkheid vallen tijdens deze bijbaan zijn:
- inboeken van facturen
- werken in AFAS
- aanmaningen versturen
- begroten
- kascontrole
- Forecasting

Zo ziet jouw dag eruit

Je maakt jouw werkplanning aan de hand van jouw schoolrooster en bekijkt op de dagen dat je werkt in jouw agenda wat er vandaag op de planning staat. Samen met jouw collega's op de afdeling ben jij namelijk verantwoordelijk voor de beheersing van de totale profit & loss. Je hebt de drive en de ideeën om complexe uitdagingen aan te gaan en op te lossen.

Dit ben jij

Ben jij punctueel? Wil jij graag relevante werkervaring op je CV? Ben je een expert in Excel en een kei met cijfers? Dan is dit jouw studie gerelateerde bijbaan!

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in pluimveehouderij en er werken 216 medewerkers op deze vestiging. En wel 5000 wereldwijd! De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel maar gestructureerd.

Je komt te werken op een afdeling finance. Zij houden zich bezig met crediteuren, debiteuren, factureren, archiveren you name it! Alle ins en outs van finance die komen kijken bij de administratie van zo'n groot bedrijf.

Je krijgt bij dit bedrijf alle tijd en ruimte om te leren en een mooi uurloon.

Het bedrijf is prima te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet perse nodig.
group
250+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Jouw toekomstige werkgever maakt kip producten