Bijbaan Financiële administratie

Ondersteun de financiële administratie en doe waardevolle ervaring op voor op je CV!

Dit ga je leren

Tijdens jouw bijbaan ga jij aan de slag met de financiële administratie van dit bedrijf. Je hebt met je studie al wat geleerd over financiën maar gaat het nu in de praktijk brengen.

Taken die onder jouw verantwoordelijkheid vallen tijdens deze bijbaan zijn:
- Controle van rekening courant
- Ondersteuning in de hypotheekdienst
- Controle en waarborging klantsystemen

Verder ondersteun je waar nodig en zorg je dat het geld wat binnenkomt moet binnenkomen en zorg je dat er op tijd betaald wordt wat er betaald moet worden.

Een ideale aanvulling op je studie en cv dus!

Zo ziet jouw dag eruit

Je maakt jouw werkplanning aan de hand van jouw schoolrooster en bekijkt op de dagen dat je werkt in jouw agenda wat er vandaag op de planning staat. Samen met jouw collega's op de afdeling ben jij namelijk verantwoordelijk voor de beheersing van de totale profit & loss. Je hebt de drive en de ideeën om complexe uitdagingen aan te gaan en op te lossen.
Na mate de tijd vordert krijg jij meer taken en kan je ook gaan focussen op andere dingen. Zo zal jij meer ondersteuning bieden bij de hypotheekdiensten, zodat ook die processen soepel zullen verlopen.
Op de vrijdagmiddag wordt er goed gevierd dat de werkweek erop zit, en ook zijn er af en toe leuke uitjes waar jij natuurlijk ook gewoon meegaat.


Dit ben jij

- Zelfstandig
- Proactief
- Je doet een studie die hier affiniteit mee heeft
- Secuur
-Meedenkend

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in het verzekeringswezen en er werken 26 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je komt te werken op de financiële afdeling met gezellige collega’s. Zij houden zich bezig met de financiële administratie van het gele bedrijf. .

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima uurloon.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
20+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Gezellige borrels en uitjes