Bijbaan Financiële administratie

Je gaat aan de slag met de financiën

Dit ga je leren

Tijdens jouw bijbaan ga jij aan de slag met de financiële administratie van dit bedrijf. Je hebt met je studie al wat geleerd over financiën maar gaat het nu in de praktijk brengen. Je bent verantwoordelijk voor de te betalen facturen en de te incasseren facturen. Met andere woorden: de debiteuren en de crediteuren.

Taken die onder jouw verantwoordelijkheid vallen tijdens deze bijbaan zijn:
geboekte administratie controle, maandelijkse cijfers opleveren, omzetbelasting aangifte, jaarrekening samenstellen.

Verder ondersteun je waar nodig en zorg je dat het geld wat binnenkomt moet binnenkomen en zorg je dat er op tijd betaald wordt wat er betaald moet worden.

Een ideale aanvulling op je studie en cv dus!

Zo ziet jouw dag eruit

Je maakt jouw werkplanning aan de hand van jouw schoolrooster en bekijkt op de dagen dat je werkt in jouw agenda wat er vandaag op de planning staat. Samen met jouw collega's op de afdeling ben jij namelijk verantwoordelijk voor de beheersing van de totale profit & loss. Je hebt de drive en de ideeën om complexe uitdagingen aan te gaan en op te lossen.

Dit ben jij

- Zelfstandig
- Je doet een studie die hier affiniteit mee heeft
- 12 uur per week

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in zakelijke administratie en fiscaliteiten en er werken 4+ medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je komt te werken op de financiële afdeling met gezellige collega’s. Zij houden zich bezig met de financiële administratie van het gehele bedrijf.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima uurloon.

Het bedrijf is matig te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is wellichtr nodig.
group
5+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Vrij mibo