Bijbaan Financiële administratie

Bezig met de bedrijfsadministratie

Dit ga je leren

Onder begeleiding wordt je verantwoordelijk voor de gehele bedrijfsadministratie. Je begint met het inboeken van inkoop- en kostenfacturen om vervolgens door te groeien naar het voeren van de complete bedrijfsadministratie waarbij uiteindelijk BTW aangiftes, voorbereiding jaarwerk en het doen van nacalculaties en management rapportages onderdeel van de werkzaamheden worden.

Een ideale aanvulling op je studie en cv dus!


Zo ziet jouw dag eruit

Je maakt jouw werkplanning aan de hand van jouw schoolrooster en bekijkt op de dagen dat je werkt in jouw agenda wat er vandaag op de planning staat. Samen met jouw collega's op de afdeling ben jij namelijk verantwoordelijk voor de beheersing van de totale profit & loss. Je hebt de drive en de ideeën om complexe uitdagingen aan te gaan en op te lossen.

Dit ben jij

- Accuraat
- Oog voor details
- Durven te vragen
- Passend in een dynamisch
- Minimaal 12 uur per week beschikbaar
- Studie in de richting van financiën

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de sport- en vrije-tijds markt en er werken 8 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je komt te werken op de financiële afdeling met gezellige collega’s. Zij houden zich bezig met de financiële administratie van het gehele bedrijf.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
5+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Gezellig bedrijf