Bijbaan Financiële administratie

Bijbaan finance bij een accountantskantoor

Dit ga je leren

Tijdens jouw bijbaan ga jij aan de slag met de financiële administratie van de klanten van dit bedrijf. Je hebt met je studie al wat geleerd over financiën maar gaat het nu in de praktijk brengen. Je bent verantwoordelijk voor de te betalen facturen en de te incasseren facturen. Met andere woorden: de debiteuren en de crediteuren.

Taken die onder jouw verantwoordelijkheid vallen tijdens deze bijbaan zijn:
- Het maken van jaaroverzichten
- Belasting aangiften
- ondersteuning bij salaris administratie

Verder ondersteun je waar nodig en zorg je dat het geld wat binnenkomt moet binnenkomen en zorg je dat er op tijd betaald wordt wat er betaald moet worden.

Een ideale aanvulling op je studie en cv dus!

Zo ziet jouw dag eruit

Je maakt jouw werkplanning aan de hand van jouw schoolrooster en bekijkt op de dagen dat je werkt in jouw agenda wat er vandaag op de planning staat. Samen met jouw collega's binnen het bedrijf ben jij namelijk verantwoordelijk voor administratie-finance zaken van de klanten. Je hebt de drive en de ideeën om complexe uitdagingen aan te gaan en op te lossen.

Dit ben jij

- Zelfstandig
- ERVARING MET EXCEL/ANDER PROGROMMA WAAR ZE MEE WERKEN
- Je hebt affiniteit met finance
- 24 AANTAL UUR PER WEEK BESCHIKBAAR
-

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief als administratie kantoor en er werken 2 medewerkers binnen het bedrijf. Het bedrijf is onderdeel van 60 franchise ondernemingen. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je komt te werken op de financiële afdeling met gezellige collega’s. Zij houden zich bezig met de financiële administratie van het gele bedrijf. .

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima uurloon.

Het bedrijf is matig te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is wel nodig.
group
1+ medewerkers
mood
Formeel
local_bar
Kleine gezellige organisatie