Bijbaan Financiële administratie

Bij deze leuke en leerzame bijbaan krijg je veel verantwoordelijk en neem je een groot deel van de financiële administratie onder je hoede.

Dit ga je leren

Tijdens jouw bijbaan ga jij aan de slag met de financiële administratie van dit bedrijf. Je hebt met je studie al wat geleerd over financiën maar gaat het nu in de praktijk brengen. Je bent verantwoordelijk voor de te betalen facturen en de te incasseren facturen. Met andere woorden: de debiteuren en de crediteuren.

Taken die onder jouw verantwoordelijkheid vallen tijdens deze bijbaan zijn:
- Het inboeken van facturen
- Accorderen van facturen
- Aanmaningen
- Betalingen doen

Verder ondersteun je waar nodig en zorg je dat het geld wat binnenkomt moet binnenkomen en zorg je dat er op tijd betaald wordt wat er betaald moet worden.


Zo ziet jouw dag eruit

Je maakt jouw werkplanning aan de hand van jouw schoolrooster en bekijkt op de dagen dat je werkt in jouw agenda wat er vandaag op de planning staat. Samen met jouw collega's op de afdeling ben jij verantwoordelijk voor de hele financiële administratie.

Dit ben jij

- Zelfstandig
- Je doet een studie die hier affiniteit mee heeft
- 12-16 uur per week beschikbaar
- Proactieve werkhouding
- Nauwkeurig in je werk.

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de bouw en er werken 10 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als gezellig en informeel.

Je komt te werken op de financiële afdeling met gezellige collega’s. Zij houden zich bezig met de gehele financiële administratie van het bedrijf

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima uurloon.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
5+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
De gezellige borrels!