Bijbaan Financiële administratie

Ontwikkel jezelf tijdens je studie al in jouw vakgebied!

Dit ga je leren

Als Assistent Controller in de backoffice, bied je ondersteuning aan het financiële team en draag je bij aan de financiële gezondheid van het bedrijf. Je krijgt de kans om te werken met professionals in de financiële wereld en waardevolle ervaring op te doen in financiële rapportage, budgettering en analyse.


Taken die onder jouw verantwoordelijkheid vallen tijdens deze bijbaan zijn:
- Het inboeken van facturen
- Accorderen van facturen
- Aanmaningen
- Betalingen doen

Verder ondersteun je waar nodig en zorg je dat het geld wat binnenkomt moet binnenkomen en zorg je dat er op tijd betaald wordt wat er betaald moet worden.

Een ideale aanvulling op je studie en cv dus!

Zo ziet jouw dag eruit

Je maakt jouw werkplanning aan de hand van jouw schoolrooster en bekijkt op de dagen dat je werkt in jouw agenda wat er vandaag op de planning staat. Samen met jouw collega's op de afdeling ben jij namelijk verantwoordelijk voor de beheersing van de totale profit & loss. Je hebt de drive en de ideeën om complexe uitdagingen aan te gaan en op te lossen.

- Assisteren bij financiële rapportage en boekhoudkundige taken.
- Ondersteunen bij budgetplanning en kostenanalyse.
- Verzamelen en analyseren van financiële gegevens.
- Assisteren bij maandelijkse en jaarlijkse financiële afsluitingen.
- Meewerken aan procesverbeteringen binnen de financiële afdeling.

Dit ben jij

Ben jij een enthousiaste en gemotiveerde Bedrijfskunde student op zoek naar een boeiende bijbaan in de financiële sector? Wil je praktijkervaring opdoen en je financiële vaardigheden ontwikkelen binnen een ondersteunende rol als Assistent Controller? Dan is deze vacature iets voor jou!

Over dit bedrijfJe komt te werken op de financiële afdeling met gezellige collega’s. Zij houden zich bezig met de financiële administratie van het hele bedrijf. .

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima uurloon.
group
5+ medewerkers
mood
Dynamisch
local_bar
Innoverend bedrijf