Bijbaan Financiële administratie

Ga aan de slag in een financiële rol binnen een divers bedrijf

Dit ga je leren

Tijdens jouw bijbaan ga jij aan de slag met de financiële administratie van dit bedrijf. Je hebt met je studie al wat geleerd over financiën maar gaat het nu in de praktijk brengen. Je bent verantwoordelijk voor de te betalen facturen en de te incasseren facturen. Met andere woorden: de debiteuren en de crediteuren.

Taken die onder jouw verantwoordelijkheid vallen tijdens deze bijbaan zijn:
- Het inboeken van facturen
- Accorderen van facturen
- Aanmaningen
- Betalingen doen

Verder ondersteun je waar nodig en zorg je dat het geld wat binnenkomt moet binnenkomen en zorg je dat er op tijd betaald wordt wat er betaald moet worden.

Een ideale aanvulling op je studie en cv dus!

Zo ziet jouw dag eruit

Je maakt jouw werkplanning aan de hand van jouw schoolrooster en bekijkt op de dagen dat je werkt in jouw agenda wat er vandaag op de planning staat. Samen met jouw collega's op de afdeling ben jij namelijk verantwoordelijk voor de beheersing van de totale profit & loss. Je hebt de drive en de ideeën om complexe uitdagingen aan te gaan en op te lossen.

Dit ben jij

- Zelfstandig
- Ervaring met financiele systemen
- Je doet een studie die hier affiniteit mee heeft
- 15 - 20 uur

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in Autowereld en er werken 27 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als open en gezellig.

Je komt te werken op de financiële afdeling met gezellige collega’s. Zij houden zich bezig met de financiële administratie van het hele bedrijf. .

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima uurloon.

group
20+ medewerkers
mood
open en gezellig
local_bar
Informeel team