Bijbaan financiële administratie bij een wereldwijde organisatie

Ontwikkel je financiële vaardigheden en werk mee aan de internationale financiële administratie van een wereldwijd opererende organisatie in deze boeiende bijbaan

Dit ga je leren

Ben jij op zoek naar een financiële bijbaan en lijkt het jou leuk om dit bij een wereldwijde organisatie te doen, waar je te maken krijgt met klanten van over de hele wereld? Lees dan snel verder!

Jouw toekomstige werkgever is een toonaangevend bedrijf, in het ontwerpt en plaatst van beweegbare zwembadbodems wereldwijd. Ze hebben zelfs de capaciteit om de installaties over de hele wereld uit te voeren. Naast het plaatsen doen zij ook het onderhoud, waardoor zij een team hebben dat wereldwijd actief is. De organisatie is er dan ook trots op, dat zij het alleenrecht hebben, om bij iedere Olympische Spelen hun beweegbare zwembadbodems te plaatsen.

Werkzaamheden:
Als Financieel Administratief Medewerker ben je verantwoordelijk voor de financiële administratie en bied je ondersteuning aan het finance team. Je taken zullen onder andere bestaan uit:
- Het bijhouden van de boekhouding
- Het verzorgen van BTW-aangiftes
- Het verwerken van financiële gegevens
- Het opstellen en versturen van facturen in projectvorm
- Het bieden van ondersteuning bij de crediteurenadministratie

Geïnteresseerd geraakt in meer informatie of een kennismaking? Laat dan snel je interesse achter of neem telefonisch contact met mij op!

Zo ziet jouw dag eruit

Je maakt jouw werkplanning aan de hand van jouw schoolrooster en bekijkt op de dagen dat je werkt in jouw agenda wat er vandaag op de planning staat. Samen met jouw collega's op de afdeling ben jij namelijk verantwoordelijk voor de beheersing van de totale profit & loss. Je hebt de drive en de ideeën om complexe uitdagingen aan te gaan en op te lossen.

Dit ben jij

- Ervaring en kennis van boekhouding
- Bekend met het uitvoeren van BTW-aangiftes
- Vaardig in het verwerken van financiële gegevens
- Kennis van AccountView is een pluspunt
- 16 uur per week beschikbaar

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in zwembaden en er werken 80 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je komt te werken op de financiële afdeling met gezellige collega’s. Zij houden zich bezig met de financiële administratie van het hele bedrijf. .

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima uurloon.

Het bedrijf is prima te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
50+ medewerkers
mood
informeel
local_bar
mooi product