Bijbaan Financieel medewerker

Ondersteun de financiële afdeling en groei door tot financieel expert!

Dit ga je leren

Tijdens jouw bijbaan ga jij aan de slag met financiële werkzaamheden binnen dit bedrijf. Je hebt met je studie al wat geleerd over financiën en gaat het nu in de praktijk brengen tijdens deze studie gerelateerde bijbaan!

Je ondersteunt de financiële afdeling met:
- het inboeken facturen
- het maken van financiële overzichten
- het beheren van de debiteuren/crediteuren
Maar ook werk je samen met de financieel analist aan verschillende onderwerpen! Door de complexiteit van het product zijn er veel analyses die worden gedaan om tot de juiste (financiële) beslissingen te komen m.b.t. verkoopprijs, kostprijs, kit-samenstelling enzovoort. Het interessante aan deze functie is dat je naarmate je hebt laten zien wat je kan, door kan groeien tot senior financiële medewerker met meer verantwoordelijkheden!

Een ideale aanvulling op je studie en CV dus! Wil je meer te weten komen over deze functie of het bedrijf? Laat dan je interesse achter of neem telefonisch contact met mij op!

Zo ziet jouw dag eruit

Je komt te werken op de financiële afdeling samen met twee andere collega's. Iedereen heeft zo zijn eigen projecten en verantwoordelijkheden, en naarmate jij er langer werkt zal dat ook voor jou het geval zijn. Een zelfstandige functie waarbij jij jezelf echt kan ontwikkelen tot financieel expert en nog veel meer... Door de groei van het bedrijf zijn er, als jouw interesses daar ook naar uit gaan, ook mogelijkheden om (naast de financiële werkzaamheden) andere projecten op te pakken. Denk daarbij aan sales, marketing, distributie of procesoptimalisatie !

Het bedrijf begon de webshop bijna 5 jaar geleden en ze verkopen de producten direct via de online winkel in zowel de Verenigde Staten als Europa. Om je een gevoel te geven van wat ze doen; het bedrijf produceert Lego en Meccano speelgoed, maar dan in het groot! Ze fabriceren hoge kwaliteit aluminium en plastic onderdelen voor de bouwpakketten. Ze krijgen de materialen van leveranciers uit heel Europa en Azië. Maandelijks verwerken ze meer dan 10 km aluminium en 250.000 onderdelen, en verpakken deze in 7.500+ dozen!

je kunt zich waarschijnlijk wel voorstellen dat financiële administratie, het creëren van heldere financiële inzichten, cash-flow en debiteuren/crediteuren beheer erg belangrijk zijn. Het bedrijf blijft groeien dus ze zien zowel een hogere omzet als meer facturen. Dat is mooi maar ze willen iemand die de financiële kant van het bedrijf goed in de gaten houdt; iemand die niet alleen in staat is om de financiële afdeling te ondersteunen, maar ook in staat is inzichten te creëren en daarnaar kan handelen!

Dit ben jij

✔ Zelfstandig en proactief
✔ Je doet een studie die hier affiniteit mee heeft
✔ 12 tot 20 uur per week beschikbaar
✔ Communicatief vaardig (NL + ENG)

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief als producent van levensgroot speelgoed en er werken 25 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je komt te werken op de financiële afdeling met gezellige collega’s. Zij houden zich bezig met de financiële zaken van het gele bedrijf.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima uurloon.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
20+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Twee keer per week warme lunch op kantoor!