Bijbaan financieel advies en PowerBi

Ondersteun het bedrijf met strategisch analyses en advies

Dit ga je leren

Tijdens deze bijbaan ga je bij dit stagebedrijf aan de slag met finance en accountancy. Bij het adviesbureau staat accuraat werken centraal, maar is er altijd ruimte voor fouten want daar leer je tenslotte van! Het bedrijf werkt voor verschillende opdrachtgevers (klein en groot) en doen aan financieel en organisatorisch advies. Denk hierbij aan administratie advies, fiscaaladvies, salarisadvies en ze hebben diverse partners die bijvoorbeeld ook hypotheek advies kunnen geven. Alle expertises hebben ze dus in huis!

Dingen waarbij je gaat ondersteunen:
- Geautomatiseerde administratie controleren en analyseren
- Inzichten verkregen uit je analyse bespreken met je collega's (voor advies richting klanten)
- Advies gesprekken met klanten bijwonen
- Exact online omgeving van klanten optimaliseren (dashboards)
- Werken met PowerBi en data analyses

Kortom een gave en leerzame bijbaan voor iemand met interesse in de financiele consultancy wereld!

Geïnteresseerd of benieuwd naar het bedrijf achter deze vacature? Laat dan je interesse achter of neem telefonisch contact met mij op!

Zo ziet jouw dag eruit

Samen met het team start je de dag op kantoor in Uithoorn. Jullie nemen de lopende projecten door en bespreken de status daarvan. Jij bent echt verantwoordelijk voor je eigen gedeelte, maar krijgt natuurlijk altijd hulp van de financiële experts die werkzaam zijn binnen het bedrijf.

Geen dag is verder eigenlijk hetzelfde, omdat de analyses die je doet dagelijks verschillen en ook je werkzaamheden binnen de dashboards altijd anders zijn! Een erg gevarieerde bijbaan waarbij het bedrijf ook jouw ontwikkeling erg belangrijk vindt. Laat dus vooral weten wat je graag zou willen leren.

Dit ben jij

- affiniteit met cijfers, admin en PowerBi
- Proactief
- Leergierig
- 16u per week beschikbaar

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is actief als financieel adviesbureau en er werken 12 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel en open! Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima salaris. Naast de zeer goede begeleiding vanuit de organisatie, staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding.

Het bedrijf is prima te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet perse nodig. Het kon echter wel handig zijn afhankelijk van waar jij woont.
group
5+ medewerkers
mood
Platte en informele organisatie
local_bar
Gezellig en inclusief doorgroeimogelijkheden!