Bijbaan finance & accountancy

Bijbaan financiële administratie

Dit ga je leren

Tijdens deze bijbaan ga jij aan de slag met het bieden van ondersteuning bij een financiële administrateur. Je hebt met je studie al wat geleerd over financiën, maar gaat dat nu in de praktijk brengen.

Taken die onder jouw verantwoordelijkheid vallen tijdens deze bijbaan zijn:
- Het inboeken van de administratie
- Accorderen van facturen
- Helpen met jaarrekeningen opstellen
- Omzetbelasting invoeren

Dit doe je allemaal voor klanten van jouw toekomstige werkgever. Dit betekent dat je met uiteenlopende partijen en personen te maken krijgt.
Waar mogelijk kan je ook het klantcontact zelf oppakken.

Een ideale aanvulling op je studie en cv dus!

Zo ziet jouw dag eruit

Je maakt jouw werkplanning aan de hand van jouw schoolrooster en bekijkt op de dagen dat je werkt in jouw agenda wat er vandaag op de planning staat. Samen met jouw collega's op de afdeling ben jij namelijk verantwoordelijk voor de beheersing van de totale profit & loss. Je hebt de drive en de ideeën om complexe uitdagingen aan te gaan en op te lossen.

Dit ben jij

- Ervaring Excel
- Ervaring met PowerBI is een pré, geen vereiste
- Je studeert accountancy of een finance gerelateerde studie in het algemeen, met bovengemiddelde interesse in accountancy
- Analytisch
- 12-20 uur per week beschikbaar

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de financiële dienstverlening en er werken 3 medewerkers binnen het bedrijf. De eigenaar is altijd op locatie aanwezig en hij zal je zo veel als nodig begeleiden. Daarnaast zijn er 2 ZZP'ers actief, die zo nu en dan langskomen op kantoor. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

De eigenaar is zeer gedreven en ervaren in wat hij doet. Daarnaast vindt hij het prettig om directe feedback te geven, zodat iedereen daar beter van wordt! De uren zijn flexibel in te delen, maar er kan rekening gehouden worden met 12 tot 16 uur per week.

Het is het prettigst wanneer je in de buurt woont of bijvoorbeeld over een auto beschikt. Laten we samen kijken naar de reismogelijkheden!
group
1+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Veel vrijheid