Bijbaan Data Analist

Data & Excel implementatie nieuw beheersysteem

Dit ga je leren

Tijdens jouw bijbaan ga jij als Excel-expert het bedrijf ondersteunen met de transitie naar een nieuw beheersysteem. De organisatie is daar namelijk sinds de zomer van 2020 mee bezig en nu het ontwerp zo goed als rond is, is het tijd om de data te implementeren (Excel!) en dit te testen. Men verwacht hier nog het gehele jaar mee bezig te zijn en kan jouw hulp hierbij goed gebruiken.

Taken:
* Zes a zeven systeemprocessen (data) analyseren en optimaliseren
* Werken en optimaliseren met voorwaardelijke Excel opmaak
* Data soorten voor het nieuwe systeem (Axxerion)
* Implementeren en testen van data
* Overige administratieve werkzaamheden

Dit zullen in eerste instantie jouw taken zijn. Er is echter ruimte voor meer verantwoordelijkheid, wanneer je goed werk levert.

Zo ziet jouw dag eruit

Tijdens jouw bijbaan kom je op kantoor te werken, en dit is direct het eerste aandachtspunt. Er is voldoende ruimte, maar men wil enkel iemand uit Amsterdam ontvangen die niet afhankelijk is van het OV (denk aan fiets, scooter). Daarnaast heeft de organisatie wekelijks op dinsdag een meeting met Axxerion, het is belangrijk dat je hier zeer vaak bij aanwezig kan zijn. Je krijgt hierbij trouwens ook een eigen werkplek met alle spullen die je jezelf kan wensen.

Verder kom je te werken met collega's die ook erg ervaren zijn met Excel, dit wordt ook van iedereen verwacht overigens. Rekenmachines? Die vind je hier niet. Excel reken-sheets? Die zeker wel!

Dit ben jij

* Jij bent zeer ervaren met Excel en data
* Jij bent een jaar lang minimaal 16 uur p.w. beschikbaar (dinsdagen en donderdagen!!)
* Jij bent analytisch, een teamspeler, nauwkeurig en gedreven
* Jij neemt de Corona-maatregelen zeer serieus
* Ervaring met programmeren en coderen is niet vereist voor deze bijbaan

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is actief in de vastgoed en focust zichzelf hierbij voornamelijk op de B2B markt. Er werken 15 medewerkers binnen de organisatie die zich voornamelijk focussen op regio Amsterdam en de sfeer is hierbij te omschrijven als eerlijk, direct, open en gezellig.

Tijdens jouw bijbaan kom je te werken met de manager die verantwoordelijk is voor de transitie. Daarnaast ben je in het team zeker niet de enige die - zeer - ervaren is met Excel. Gezamenlijk maken jullie van dit project een succes!

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, echter vermijdt men het OV in tijden van Corona. Het is dus de bedoeling dat je uit omgeving Amsterdam komt, waarbij je op de fiets, scooter en in het mooiste geval lopend naar kantoor komt.

* Meer informatie wat betreft de organisatie zal worden gedeeld, wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.
group
5+ medewerkers
mood
Team, eerlijk, resultaatgericht
local_bar
Kans op langere baan!