Bijbaan Back Office

Je gaat aan de slag op de afdeling Back Office!

Dit ga je leren

Tijdens jouw bijbaan ga jij aan de slag met het bieden van ondersteuning van de dagelijkse werkzaamheden op de afdeling Back Office. De organisatie waar je komt te werken houdt zich bezig met de verkoop van energiecontracten, waarbij het zich met name richt op verduurzaming van de markt. Verduurzaming en transparantie zijn de belangrijkste speerpunten van de bedrijfsvoering.

Voor dit bedrijf zal je met name aan de slag gaan met administratieve werkzaamheden die komen kijken bij de verkoop van energiecontracten.

Taken die onder jouw verantwoordelijkheid vallen tijdens deze bijbaan zijn:
- Vragen beantwoorden van de klant m.b.t. afloop/verlenging van contracten.
- Het opvragen van meterstanden
- Administratieve verwerking

Verder ondersteun je waar nodig.

Een ideale aanvulling op je studie en cv dus!

Deze organisatie is op zoek naar iemand die minimaal 12 uur per week beschikbaar is. Bij deze organisatie is het mogelijkheid om veel uren te maken, indien je dit graag zou willen.

Zo ziet jouw dag eruit

Je maakt jouw werkplanning aan de hand van jouw schoolrooster en bekijkt op de dagen dat je werkt in jouw agenda wat er vandaag op de planning staat. Samen met jouw collega's op de afdeling ben jij namelijk verantwoordelijk voor het verwerken en afhandelen van administratieve werkzaamheden binnen deze organisatie.


Dit ben jij

- Zelfstandig
- Communicatief vaardig
- Minimaal 12 uur per week beschikbaar
- Je komt graag terecht in een toffe organisatie

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de energiesector en er werken 26 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel en gezellig.

Je komt te werken op de afdeling Back Office met gezellige collega’s. Zij houden zich bezig met de administratie van het hele bedrijf en hun klanten.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding en je ontvangt een prima uurloon.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
20+ medewerkers
mood
Platte organisatie
local_bar
Moderne organisatie!