Bijbaan AO&IB

Je gaat aan de slag met de AO&IB

Dit ga je leren

Tijdens jouw bijbaan ga jij aan de slag met het opstellen van de AO&IB van dit bedrijf. Dit wil zeggen de administratieve organisatie & interne beheersing. Je hebt met je studie al wat geleerd over financiën maar gaat het nu in de praktijk brengen. Het gaat hierbij dus om een beschrijving van bevoegdheden, regels en procedures als basis voor het administratieve proces waarbij de functiescheiding tussen besluitvorming, uitvoering en registratie staat beschreven.

Binnen de organisatie ontbreekt op dit moment een goede vastlegging van de processen. Een goede vastlegging en opvolging moet leiden tot betrouwbare financiële informatievoorziening.

Zo ziet jouw dag eruit

Je komt te werken op de finance afdeling onder leiding van de business controller. Jullie hebben dagelijks veel contact, maar je zult ook met andere werknemers moeten schakelen. Je kan je eigen uren indelen, maar het is wel wenselijk dat je minimaal 24 uur per week beschikbaar bent.

Dit ben jij

- Zelfstandig
- Minimaal 24 uur per week beschikbaar
- Je doet een studie richting finance of hebt deze net afgerond

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de civiele sector en er werken ongeveer 100 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel. Je komt te werken op de financiële afdeling met twee directe collega’s. Zij houden zich bezig met de financiële administratie van het gele bedrijf.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding en je ontvangt een prima uurloon. Het bedrijf is slecht te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is wel nodig.
group
50+ medewerkers
mood
Open en informeel
local_bar
Je krijgt veel vrijheid!