Bijbaan als analytisch talent

Jezelf ontwikkelen in de salaris afdeling

Dit ga je leren

Het is een bedrijf in de financiële dienstverlening, expliciet salarisadministratie en HRM dienstverlening. De dienstverlening is sterk gericht op bedrijven met een loonadministratie of CAO toepassing en hier is de bijbaan ook op gefcoust. Zij onderscheiden zich van anderen door naast de verwerking van salarissen, begeleiding te bieden op het totale traject van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. De klantenkring bestaat uit ca. 3000 bedrijven uit het MKB.

Ervaring als salarisadministrateur is voor deze functie niet vereist! Als je goed bent met cijfers en analytisch bent, dan is dit echt iets voor jou. Bijbaan als analytisch talent

Zo ziet jouw dag eruit

Je komt te werken in de salarisafdeling, waarbij je middels een interne training wordt klaargemaakt voor deze functie. Wanneer je gesetteld bent, is het dan ook de mogelijkheid om de minimale 24 uur per week flexibel zelf in te delen in hoe dat voor jou uitkomt (zowel thuis/locatie, alsook avond/weekend)!

✔ Basis verwerken van personeelsmutaties
✔ Invoeren van mutaties
✔ Productie van salarisverwerking assisteren
✔ Zelfstandig loonberekeningen kunnen maken

Dit ben jij

✔ Analytisch en cijfermatig
✔ Resultaat- en klantgericht
✔ Zelfstandig en goed met cijfers
✔ Den Haag is max. a 45 minuten reizen

Over dit bedrijf

Dit bedrijf is actief in de financiële dienstverlening, expliciet in salarisadministratie en HRM dienstverlening. Er werken ongeveer 60 medewerkers, allemaal van verschillende opleidingen. Het zijn allemaal erg analytische mensen, en hier zijn ze ook echt naar op zoek!

Binnen de organisatie staat naast het harde werken, juist ook de gezelligheid voorop. Dus ben jij aan het werk op kantoor? Denk dan aan gezamenlijk lunchen, een visje bij het winkelcentrum of een gezellige borrel.

Het loon is gebaseerd op een fulltime werkweek en kan enkel hoger uitvallen aan de hand van leeftijd en/of ervaring. Verder is het bedrijf goed te bereiken met openbaar vervoer, een eigen auto is dus niet nodig.

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.
group
20+ medewerkers
mood
Informeel, nuchter en gezellig
local_bar
Vrijmibo en jonge collega's!