Bijbaan administratief medewerker

Jij gaat aan de slag met leadverwerking

Dit ga je leren

Jouw functie bestaat voornamelijk uit drie belangrijke hoofdtaken.

Verwerken van de binnenkomende leads: Je bent verantwoordelijk voor het verzamelen, registeren en verwerken van leads ins ons CRM-systeem. Hierbij is nauwkeurigheid van groot belang om ervoor te zorgen dat alle informatie correct wordt vastgelegd zodat je collega’s met de juiste informatie aan de slag kunnen.

Beheren van de leaddatabase: Je zult de leaddatabase up-to-date houden door de nieuwe leads in te voeren en bestaande leads regelmatig bij te werken. Hierdoor kunnen de salesmedewerkers efficiënter werken en de juiste follow-ups uitvoeren.

Samenwerking met het Salesteam: Je zult nauw samenwerken met de Salesmedewerkers om ervoor te zorgen dat de leads op de juiste manier worden opgevolgd. Communicatie is essentieel voor het delen van relevante informatie en een soepele samenwerking.

Zo ziet jouw dag eruit

Je bent een student en hebt de mogelijkheid om enkele uren per week te werken. Je kunt je eigen tijd (en werkplek) flexibel indelen, waardoor deze functie goed te combineren is met je studie. Nauwkeurigheid en oog voor detail zijn jouw sterkte punten. Je bent in staat om informatie accuraat te verwerken en ervoor te zorgen dat gegevens correct worden geregistreerd. Je bent communicatief sterk waardoor je goed kunt samenwerken met verschillende teamleden.

Je kunt op ons kantoor in Den Bosch komen werken, waar je je super gezellige collega's leert kennen, maar je kunt dus ook vanuit huis aan de slag!

Dit ben jij

Wat verwachten we van jou:
- Je bent flexibel beschikbaar
- Je bent accuraat
- Communicatief sterk

Wat bieden wij:
- Een flexibele bijbaan waarbij je je eigen tijd kunt indelen
- De mogelijkheid om relevante werkervaring op te doen in een administratieve rol
- Een competitief salaris op basis van het aantal gewerkte uren
- Een jong en gezellig team dat voor je klaar staat om je te helpen en begeleiden in je werkzaamheden

Over dit bedrijf

Binnen Studentenbureau werken we met zo’n 40 medewerkers (gemiddelde leeftijd 26 jaar) verdeeld over onze kantoren in Amsterdam en Den Bosch. Jaarlijks bemiddelen we 1500 studenten in een stage, organiseren we de Dag van Stagiair en publiceren de Nationale Stage Monitor. Onze organisatie bestaat uit vier Salesteams, een Marketing team en een team voor office & finance.

Ons kantoor in Den Bosch is perfect te bereiken met het OV. We zitten aan het station in Den Bosch!
group
50+ medewerkers
mood
Hartelijke avonturiers! We werken hard en maken lol.
local_bar
Je kunt je uren flexibel indelen!