Bijbaan administratie

Je gaat dit grote bedrijf ondersteunen op de administratie

Dit ga je leren

Tijdens jouw bijbaan ga jij aan de slag met de (financiële) administratie van dit bedrijf. Je hebt met je studie al wat geleerd over financiën maar gaat het nu in de praktijk brengen. Dit bedrijf zoekt iemand die bezig gaat met verschillende administratieve werkzaamheden. Hierbij kan je denken aan:
- Het aannemen van orders
- In het systeem zetten van orders
- Het factureren van orders
- Klachten behandelen

Verder ondersteun je waar nodig en liggen er ook genoeg mogelijkheden om stapsgewijs meer verantwoordelijkheden te krijgen. Ook voor de toekomst liggen er doorgroeimogelijkheden.

Het is mogelijk om je tijden flexibel in te delen. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om twee volle dagen te werken, maar bijvoorbeeld 3 ochtenden werken, omdat dit beter uit komt met je schoolrooster is ook mogelijk.

Een ideale aanvulling op je studie en cv dus!

*De startdatum en het aantal uren kan in overleg bepaald worden*

Zo ziet jouw dag eruit

Een typische werkdag voor een administratief medewerker bij dit bedrijf begint met het checken van de mailbox. Er kunnen nieuwe orders binnen zijn gekomen die snel verwerkt moeten worden. Je opent de mail en ziet dat er een aantal nieuwe bestellingen zijn binnengekomen. De eerste taak is om de details van de bestellingen in het systeem te zetten. je opent het softwareprogramma dat het bedrijf gebruikt voor de administratie en voert de ordergegevens in.

Nadat de bestellingen zijn verwerkt is het tijd om facturen te genereren en te verzenden naar de klanten. Je controleert of alle details correct zijn en stuurt de facturen vervolgens per e-mail naar de klanten.

In de middag worden er nog meer bestellingen binnengekomen. Je voert deze op dezelfde manier in als de ochtendorders. Ondertussen komt er nog een telefoontje binnen van een klant die nog wat vragen heeft over een eerder geplaatste bestelling. Je helpt de klant verder en beantwoordt alle vragen.

Aan het einde van de dag kijk je terug op een drukke maar productieve dag. Er zijn veel orders verwerkt, facturen verzonden en vragen beantwoord. je kijkt uit naar de volgende werkdag waarin hij of zij weer aan de slag kan met de administratie van het bedrijf en waar nieuwe kansen liggen om meer verantwoordelijkheid te krijgen en door te groeien.

Dit ben jij

- Zelfstandig
- Je bent 12 tot 16 uur per week beschikbaar
- Nauwkeurig
- Je bent betrouwbaar
- Je durft de telefoon op te pakken.

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de retail en foodservice en er werken meer dan 250 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima uurloon.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
250+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Moderne organisatie!