Bijbaan administratie

Administratieve bijbaan

Dit ga je leren

Tijdens jouw bijbaan ga jij aan de slag met de financiële administratie van dit bedrijf. Je hebt met je studie al wat geleerd over financiën maar gaat het nu in de praktijk brengen. Je bent verantwoordelijk voor de te betalen facturen en de te incasseren facturen. Met andere woorden: de debiteuren en de crediteuren.

Taken die onder jouw verantwoordelijkheid vallen tijdens deze bijbaan zijn:
- Het inboeken van facturen
- Accorderen van facturen
- Aanmaningen
- Betalingen doen

Verder ondersteun je waar nodig en zorg je dat het geld wat binnenkomt moet binnenkomen en zorg je dat er op tijd betaald wordt wat er betaald moet worden.

Een ideale aanvulling op je studie en cv dus!

Zo ziet jouw dag eruit

Je maakt jouw werkplanning aan de hand van jouw schoolrooster en bekijkt op de dagen dat je werkt in jouw agenda wat er vandaag op de planning staat. Samen met jouw collega's op de afdeling ben jij namelijk verantwoordelijk voor de beheersing van de totale profit & loss. Je hebt de drive en de ideeën om complexe uitdagingen aan te gaan en op te lossen.

Dit ben jij

- Zelfstandig
- ERVARING MET EXCEL/ANDER PROGROMMA WAAR ZE MEE WERKEN
- Je doet een studie die hier affiniteit mee heeft
- Minimaal 12 uur per week beschikbaar

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de verkoop van vogels en er werken toffe medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als gezellig.

Je komt te werken op de financiële afdeling met gezellige collega’s. Zij houden zich bezig met de financiële administratie van het gele bedrijf. .

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima uurloon.

Het bedrijf is redelijk goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
5+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Gezellige collega's